Etusivu-2

Päätoimialamme on teollisuuden alihankinta. Asiakkaitamme ovat kaivos-, metalli- ja paperiteollisuus.

Lue lisää

TT-Teknologia Oy

Päätoimialamme on metalliteollisuuden alihankinta. Asiakkaitamme ovat kaivos-, metalli- ja paperiteollisuus. Työkohteitamme ovat kaivoksien: putkistot, pumppaamot, kuljettimien ja seulojen kunnossapitotyöt . Tanko- ja kuulamyllyjen vuoraukset. Metalli- ja paperiteollisuudelle : teräsrakenteet, putkistot ja kunnossapitotyöt.

Suunnitteluohjelmista käytösssämme ovat Autodesk Inventor 3d ja Autocad Mechanical. Yrityksellämme on paineastialuvat. Yrityksellemme on myönnetty sertifikaatti teräsrakennetuotteiden CE-merkintään.

Kaivosteollisuudelle

Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat palvelut kaivosteollisuuden tarpeisiin. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi putkistot, pumppaamot, varustelu sekä kunnossapitotyöt.

Lue lisää

Metalliteollisuudelle

Tarjoamme monipuolisesti mm. teräsrakenteita, putkistoja sekä kunnossapitotöitä metalliteollisuudelle. Meillä on kokemusta eri teollisuuden palveluista kymmenien vuosien ajalta.

Lue lisää

Paperiteollisuudelle

Tarjoamme monipuolisesti mm. teräsrakenteita, putkistoja sekä kunnossapitotöitä paperiteollisuudelle. Meillä on kokemusta eri teollisuuden palveluista kymmenien vuosien ajalta.

Lue lisää

Infrarakentaminen

Tarjoamme laajat palvelut infrarakentamiseen vuosien kokemuksella. Teemme mm. maanrakennus- ja betonityöt sekä kaikki kunnallistekniikkaan ja kaukolämpöön liittyvät työt.

Lue lisää

Rekrytointi

Etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä tiimiimme. Laita vapaamuotoinen hakemus tulemaan yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla.

Lue lisää