Laatu ja vastuullisuus

Mitä teemme

Lue lisää

Laatu

Noudatamme laadunkehityksessä ja laatujärjestelmässä ISO 9001- 14001- sekä 45001-standardisarjojen periaatteita.

Laatupolitiikka

Yrityksellemme on myönnetty myös sertifikaatti teräsrakennetuotteiden ce-merkintään.

TT-Teknologia Oy
Teollisuuskylänraitti 34
94450 Keminmaa
Ja sen valmistuspaikka on Keminmaa

Inspecta Sertifiointi Oy,
Tällä todistuksella vahvistetaan, että kaikki suoritustason pysyvyyden arviointiin ja varmentamiseen liittyvät ehdot, jotka on esitetty seuraavan standardin liitteessä ZA
EN 1090-1:2009+A1:2011
On täytetty järjestelmän 2+ mukaisesti ja että
Tuotannon sisäinen laadunvalvonta täyttää kaikki yllämääritellyt vaatimukset.

Vastuullisuus

Laiton, vastuuton tai epäeettinen toiminta voi aiheuttaa vakavia vahinkoja yritykselle, sen työntekijöille, asiakkaille ja muille sidosryhmille. Siksi tällaisen toiminnan ehkäiseminen kuuluu jokaisen vastuulle.

Voit tehdä ilmoituksen mahdollisista epäeettisistä, laittomista tai vastuuttomista toimista suoraan TT-Teknologialle. Tarjoamme useita ilmoituskanavia:

1. Suora ilmoitus esimiehelle: Voit keskustella huolenaiheistasi suoraan esimiehesi kanssa.

2. Ilmoitus sähköpostitse: Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteesen compliance@tt-teknologia.fi, johon tulleet ilmoitukset käsitellään huolellisesti

Lisäksi tarjoamme nimettömän ilmoitusmahdollisuuden, joka takaa yksityisyyden suojan:

Ilmoitus nimettömästi:
Voit tehdä nimettömän ilmoituksen käyttämällä alla olevaa ilmoituskanavaamme. Tämä vaihtoehto varmistaa, että ilmoitus käsitellään luottamuksellisesti ja anonyymisti.

Kaikki ilmoitukset käsitellään huolellisesti ja tarvittaviin toimenpiteisiin ryhdytään viipymättä. Todistetut väärinkäytökset voivat johtaa kurinpitomenettelyihin ja/tai oikeustoimiin.

TT-Teknologia ei suvaitse kostotoimia niitä kohtaan, jotka ilmoittavat epäeettisestä toiminnasta. Yrityksemme sitoutuu takaamaan, että kaikki ilmoitukset käsitellään asianmukaisesti ja ilman pelkoa seuraamuksista.