Kaivosteollisuudelle

Palvelut kaivosteollisuudelle

Lue lisää

Putkistot

Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat palvelut kaivosteollisuuden putkistoihin. Putkistoratkaisumme ja valmistusmenetelmät on kehitetty kaivoksen vaativiin olosuhteisiin. Vastaamme nykypäivän tiukkoihin vaatimuksiin ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Pystymme suunnittelemaan ratkaisumme juuri sinulle ja voimme toteuttaa projekteja tiukkojenkin ehtojenne mukaisesti.

Pumppaamot

Suunnittelemme ja toimitamme pumppaamot kaivosteollisuuteen vuosien kokemuksella. Olemme toteuttaneet vuosien aikana yli 20 kiinteää pumppaamoa. Toimitamme myös moduulipumppaamoita kaivosteollisuudelle. Saat meiltä ratkaisut ja ammattitaidon pienien sekä suurten määrien pumppaamiseen. Suunnittelemme ratkaisumme aina asiakaskohtaisesti.

Kaivosvarustelu

Tarjoamme kaivosvarusteluun palveluita sekä yksittäisenä urakkana tai pidempänä alihankintasopimuksena. Varusteluun voi kuulua esimerkiksi tunneleihin, sähköverkostoon, tuuletuskanaviin tai vesiputkistoihin liittyviä valmisteluja. Myös kaivostoiminnan aikana syntyvät uudet tarpeet vaativat toisinaan lisää varustelua. Pyrimme ratkaisemaan toiminnan mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Kuljettimien ja seulojen kunnossapitotyöt

Tarjoamme laajasti palveluita erilaisten kuljettimien sekä seulojen kunnossapitotöihin kaivosteollisuudelle. Laadukkaat kunnossapitotyöt antavat kuljettimille sekä seuloille parhaan tehon sekä toimintavarmuuden kaivoksen jatkuvan toiminnan varmistamiseksi. Kunnossapitotyöt voidaan aikatauluttaa mahdollisimman tehokkaasti asiakkaan määritysten mukaan.

Tanko- ja kuulamyllyjen vuoraukset

Tanko- ja kuulamyllyjen vuoraukset ovat tärkeä osa kaivosteollisuuden prosessia. Huonosti toimivat kulutussuojat saattavat aiheuttaa äärimmäisen kalliita pysähdyksiä koko kaivoksen toimintaan. Asennamme sekä korjaamme vuoraukset vuosien ammattitaidolla vaatimusten mukaan.

Referenssi 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis lobortis neque non ornare.

Referenssi 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis lobortis neque non ornare.

Referenssi 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis lobortis neque non ornare.