Infrarakentaminen

Palvelut infrarakentamiseen

Lue lisää

Maanrakennustyöt

Tarjoamme laajat palvelut maanrakennustöihin vuosien kokemuksella. Teemme mm. PEH-putkistoja, viemäri- ja salaojien kaivuuta, perustuksia sekä maansiirtoa. Voimme toteuttaa laajatkin projektit ison kumppaniverkoston avulla. Käytettävään kalustoomme kuuluu useita ajoneuvoja, joilla saamme tehtyä isotkin projektit tarkalla aikataululla. Laajat projektit vaativat useita työntekijöitä ja saamme verkostomme kautta nopeasti tekijät projektiisi.

Betonityöt

Onnistuneet betonityöt vaativat kokemusta ja tarkkaa suunnittelua tekijältä, jotta projekti saataisiin toteutettua nopealla aikataululla ilman ylimääräisiä lisäkustannuksia. Laadukas toteutus vaikuttaa suoraan koko projektin hintaan, sillä valu- ja betonityöt vaativat tarkkuutta. Olemme kouluttaneet työntekijämme suorittamaan sekä laajempiin projekteihin tai yksittäisiin betonitöihin.

Kunnallistekniikka

Tarjoamme laadukkaat palvelut kunnallistekniikkaan. Kunnallistekniikkaan sisältyy esimerkiksi vesihuollon sekä yleisten alueiden suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Kunnallistekniikassa täytyy huomioida se, että monesti työmaan ympärillä saattaa olla vähän tilaa työmaalle, koska töitä tehdään muun liikenteen sekä kiinteistöjen yhteydessä. Palvelemme tarvittaessa myös kiinteistöhuoltoon liittyvissä asioissa. Yrityksemme henkilökunta on vesityökortti koulutettuja.

Kaukolämpötyöt

Tarjoamme kaukolämpötöitä yksittäisinä urakkoina tai laajempina paketteina. Teemme laajatkin projektit luotettavasti kerralla kuntoon vuosien kokemuksella. Nykyaikainen kalustomme sekä asiantunteva ja kokenut henkilöstömme saa hyvän suunnittelun ansiosta tuntumaan vaativammankin projektin yksinkertaiselta. Laadukkaasti toteutetut kaukolämpötyöt tulevat kerralla valmiiksi eivätkä tuota ylimääräisiä lisätöitä. Tarjoamme tarvittaessa maarakennus- ja putkistotyöt kokonaisurakkana.

Muoviputkistot

Tarjoamme laadukkaat ja luotettavat palvelut infrarakentamisen muoviputkistoihin. Putkistoratkaisumme on suunniteltu suojaamaan liiketoimintasi jatkuvuutta ja ennustettavuutta. Vastaamme nykypäivän tiukkoihin vaatimuksiin ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Käytössämme on sähkömuhvi- sekä puskuhitsauskoneita usealle eri muoviputkelle.

Referenssi 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis lobortis neque non ornare.

Referenssi 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis lobortis neque non ornare.

Referenssi 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam iaculis lobortis neque non ornare.